Διαφημιστικά δώρα, επαγγελματικά δώρα με προσωπικότητα

Διαφημιστικά δώρα, επαγγελματικά δώρα με προσωπικότητα

Previous
Next

Διαφημιστικά δώρα, επαγγελματικά δώρα με προσωπικότητα! Η WE MAG αποτελείται από μία ομάδα εμπνευσμένων ανθρώπων που αγαπούν την ιδέα του «δώρου» και ότι σχετίζεται με αυτό. Η πολυετής εμπειρία στο χώρο των διαφημιστικών δώρων, εγγυάται ολοκληρωμένες ιδέες και προτάσεις με αίσθημα ευθύνης, καινοτομίας και ευρηματικότητας. Το δώρο δεν είναι απλή υπόθεση για την WE MAG. Είναι μία άσκηση με πολλές παραμέτρους που χαρακτηρίζει αυτόν που το δωρίζει και ευχαριστεί αυτόν που το λαμβάνει. Πρέπει να επικοινωνεί την εικόνα, το brand και την ταυτότητα της κάθε εταιρίας, όντας παράλληλα μοναδικό.

Διαφημιστικά δώραεπαγγελματικά δώρασυνεδριακό υλικό, δώρα για πωλητήρια μουσείων, εκτυπώσεις υψηλής ποιότητας είναι μερικά μόνο από τα είδη δώρων που μπορείτε να βρείτε στην WE MAG, φτιαγμένα ειδικά για την κάθε ανάγκη επικοινωνίας.

Για περισσότερα video επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube

Στη συνεχή μας προσπάθεια να συμβάλουμε στην προστασία του περιβάλλοντος, κύριος στόχος μας είναι να παρέχουμε επαγγελματικά δώρα υψηλής ποιότητας, παραμένοντας πιστοί στις βασικές αξίες ευθύνης όλων μας, προς τον πλανήτη.

Εμπλουτίσαμε τις επιλογές σας σε διαφημιστικά δώρα, στην κατηγορία Οικολογικά Eίδη, που βοηθούν στη μείωση του συμβατικού πλαστικού, αξιοποιώντας εναλλακτικά υλικά από ανανεώσιμους πόρους, χρησιμοποιώντας φυσικά υπολείμματα και ενισχύοντας τη zero waste φιλοσοφία.

Στην κατηγορία Οικολογικά Είδη θα βρείτε εταιρικά δώρα που έχουν κατασκευαστεί από μη συμβατικές επιλογές, χρησιμοποιώντας βιοδιασπώμενα, επαναχρησιμοποιούμενα, οικολογικά υλικά αλλά και φυσικά υπολείμματα, που βοηθούν στη μείωση των αποβλήτων και ελαχιστοποιούν το περιβαλλοντικό αποτύπωμα.

Γιατί να επιλέξετε την WE MAG;

Διαφημιστικά δώρα, επαγγελματικά δώρα - WEMAG, Γιατί είναι ωραίο να είσαι διαφορετικός

Γιατί είναι ωραίο να είσαι διαφορετικός

Ευρηματικότητα, φαντασία, διαφορετικότητα είναι οι λέξεις που χαρακτηρίζουν την ομάδα μας. Στόχος είναι η δημιουργία σχέσης εμπιστοσύνης με τους συνεργάτες μας. Γι’ αυτό και στην WE MAG αναζητούμε συνεχώς φρέσκιες ιδέες, σύμφωνα πάντα με τις προτιμήσεις σας. Επιλέγοντας εξειδικευμένους προμηθευτές και αξιοποιώντας την μακρά εμπειρία στελεχών μας, αγωνιζόμαστε καθημερινά για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, με γνώμονα πάντα  την μέγιστη κάλυψη αναγκών των συνεργατών μας.

Διαφημιστικά δώρα, επαγγελματικά δώρα - WEMAG, Ποιότητα και συνέπεια

Ποιότητα και συνέπεια

Φροντίζουμε για την ποιότητα των αντικειμένων που θα φτάσουν στον τελικό παραλήπτη. Τα υψηλά standard παραγωγής καθώς και η αγάπη μας για τα διαφημιστικά δώραεπαγγελματικά δώρα, σε συνδυασμό με τη συνέπεια στον χρόνο που απαιτείται, εξασφαλίζουν πάντοτε ένα άρτιο αποτέλεσμα. Επενδύουμε στις μακροχρόνιες συνεργασίες και οι σχέσεις με τους συνεργάτες μας βασίζονται στην ειλικρίνεια, το σεβασμό, την εμπιστοσύνη και τον επαγγελματισμό.

Η φιλοσοφία της WE MAG συνοψίζεται σε μία φράση: “Gift giving is a true art

Περιηγηθείτε στους ηλεκτρονικούς καταλόγους μας και θα χαρούμε να σας προτείνουμε κάτι ειδικά φτιαγμένο για εσάς!

Διαφημιστικά δώρα, επαγγελματικά δώρα – Κατηγορίες προϊόντων

«Gift giving is a true art«, V. Nazarian, The Perfect Calendar of Inspiration
WE MAG… δώρα με προσωπικότητα για ανθρώπους με χαρακτήρα

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο Newsletter της WE MAG για να μαθαίνετε άμεσα, τα νέα προϊόντα και τις προσφορές της εταιρίας μας.

Συμπληρώστε το email σας, εφόσον επιθυμείτε να λαμβάνετε τα ενημερωτικά δελτία της WE MAG. Το email που θα καταχωρήσετε θα χρησιμοποιείται, μόνο για την συγκεκριμένη χρήση και δεν θα κοινοποιηθεί ποτέ σε τρίτους. Περισσότερες πληροφορίες για την χρήση των προσωπικών σας δεδομένων θα βρείτε στους Όρους χρήσης – Πολιτική απορρήτου. Λαμβάνουμε πολύ σοβαρά υπόψη μας τη συλλογή, αποθήκευση και επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις GDPR.