ΝΕΑ

BLOG - Τα νέα της WEMAG
ΜMARTIME

Η WE MAG επιμελήθηκε τα exclusive εταιρικά δώρα της M/Maritime

H M/Maritime επέλεξε notebooks & diaries απο την custom edition συλλογή της Moleskine, όπου η WE MAG επιμελήθηκε την προσωποποίηση τους ώστε ο κάθε συνεργάτης της εταιρίας να λάβει το αποκλειστικά, δικό του δώρο.

Διαβάστε περισσότερα...
vype

Vype gifts for the British American Tobacco Hellas & Nobacco

Ανατέθηκε στην WE MAG, η επιμέλεια του επιχειρηματικού δώρου που δόθηκε στους παρευρισκόμενους στη χθεσινή συνέντευξη τύπου. Η πρόταση δώρου που επιλέχθηκε ήταν ηλιακό power bank μεγάλης χωρητικότητας με το λογότυπο Vype σε χάρτινη ατομική συσκευασία…

Διαβάστε περισσότερα...
olumpia_odos_snfcc_tailor_made_gift1

Tailor made gifts for Olympia Odos event at SNFCC

Η WE MAG, ως συνεργάτης της Ολύμπιας Οδού, από την αρχή της κατασκευής του αυτοκινητόδρομου, δημιούργησε για αυτή την ξεχωριστή περίσταση ένα ιδιαίτερο εταιρικό tailor made δώρο, το οποίο προσφέρθηκε στους καλεσμένους που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση.

Διαβάστε περισσότερα...
Atlantica Hotels & Resorts

WE MAG and Atlantica Hotels & Resorts

Η WE MAG, ανέλαβε την δημιουργία giveaways (στυλό ΒIC, μαγνητικοί σελιδοδείκτες, σημειωματάρια δυο διαστάσεων αλλά και μαγνητικά σημειωματάρια) για όλα τα ξενοδοχεία των Atlantica Hotels & Resorts

Διαβάστε περισσότερα...

«Gift giving is a true art«, V. Nazarian, The Perfect Calendar of Inspiration
WE MAG… δώρα με προσωπικότητα για ανθρώπους με χαρακτήρα

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο Newsletter της WE MAG για να μαθαίνετε άμεσα, τα νέα προϊόντα και τις προσφορές της εταιρίας μας.

Συμπληρώστε το email σας, εφόσον επιθυμείτε να λαμβάνετε τα ενημερωτικά δελτία της WE MAG. Το email που θα καταχωρήσετε θα χρησιμοποιείται, μόνο για την συγκεκριμένη χρήση και δεν θα κοινοποιηθεί ποτέ σε τρίτους. Περισσότερες πληροφορίες για την χρήση των προσωπικών σας δεδομένων θα βρείτε στους Όρους χρήσης – Πολιτική απορρήτου. Λαμβάνουμε πολύ σοβαρά υπόψη μας τη συλλογή, αποθήκευση και επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις GDPR.