ΝΕΑ

BLOG - Τα νέα της WEMAG
Blog Gift giving vs bidget

Gift giving VS budget

Συλλέγουμε όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες, διενεργούμε στοχευμένη έρευνα, αποστέλλουμε προτάσεις εμπλουτισμένες με δικές μας εναλλακτικές και φροντίζουμε τα επαγγελματικά δώρα να ταιριάζουν στο ύφος, τις ανάγκες και το budget του πελάτη μας.

Διαβάστε περισσότερα...
we-mag-automate-your-corporate-gifts

“Αυτοματοποιήστε” τα εταιρικά σας δώρα, εξοικονομώντας χρόνο και πόρους

Η WE MAG αναλαμβάνει την οργάνωση και απευθείας αποστολή του εταιρκού σας δώρου σε κάθε παραλήπτη. Με τον one-off τρόπο αυτοματοποιείται πλήρως η διαδικασία και ολοκληρώνεται η τριλογία προμήθειας – συσκευασίας – παράδοσης, μειώνοντας δραστικά το χρόνο παράδοσης του επαγγελματικού δώρου στον τελικό παραλήπτη.

Διαβάστε περισσότερα...
wemag-strengthen-b2b-relationships

Δημιουργώντας ισχυρούς δεσμούς με τους συνεργάτες σας

Ένα προσωποποιημένο εταιρικό δώρο θα εκπλήξει ευχάριστα, είναι μια ευγενική υπενθύμιση που αντικατοπτρίζει τη σημασία της σχέσης, ένας τρόπος αλληλεπίδρασης που δημιουργεί ένα ουσιαστικό δεσμό και υποσυνείδητα αποτρέπει ακόμα και μια πιθανή αλλαγή στη συνεργασία.

Διαβάστε περισσότερα...
WE_MAG_for_HIGGS

WE MAG proud supporter at HIGGS Donors Speed-dating Event III

Η WE MAG, ως υπερήφανος υποστηρικτής του HIGGS Donors Speed-dating III και μέσα στα πλαίσια του #plasticfree event δημιούργησε custom made οικολογικά thermos από bamboo, με εγχάραξη του λογοτύπου όπου δόθηκαν ως ευχαριστήρια δώρα στους εκπροσώπους χρηματοδοτών.

Διαβάστε περισσότερα...

Gift giving is a true art“, V. Nazarian, The Perfect Calendar of Inspiration
WE MAG… δώρα με προσωπικότητα για ανθρώπους με χαρακτήρα

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο Newsletter της WE MAG για να μαθαίνετε άμεσα, τα νέα προϊόντα και τις προσφορές της εταιρίας μας.

Συμπληρώστε το email σας, εφόσον επιθυμείτε να λαμβάνετε τα ενημερωτικά δελτία της WE MAG. Το email που θα καταχωρήσετε θα χρησιμοποιείται, μόνο για την συγκεκριμένη χρήση και δεν θα κοινοποιηθεί ποτέ σε τρίτους. Περισσότερες πληροφορίες για την χρήση των προσωπικών σας δεδομένων θα βρείτε στους Όρους χρήσης – Πολιτική απορρήτου. Λαμβάνουμε πολύ σοβαρά υπόψη μας τη συλλογή, αποθήκευση και επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις GDPR.