T: 210 27 72 620

Επαγγελματικά δώρα με συνείδηση!

eco-gifts

Στη WE MAG αγαπάμε την ιδέα του «δώρου» και φροντίζουμε να ανακαλύπτουμε νέα – φιλικά προς το περιβάλλον υλικά, για τη δημιουργία επιχειρηματικών δώρων με οικολογική συνείδηση.

Μεταξύ των ενεργειών της εταιρίας στα πλαίσια της περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης, δημιούργησε μια σειρά από video για κάθε νέο οικολογικό υλικό ξεχωριστά, εξηγώντας απλά και γρήγορα την προέλευσή του, τον τρόπο παραγωγής και φυσικά τον αντίκτυπο στο περιβάλλον.

Στόχος μας είναι η ενημέρωση και εξοικείωση με νέες, εναλλακτικές, λιγότερο επιβλαβείς για το περιβάλλον λύσεις, που προτείνονται ως εταιρικά ή διαφημιστικά δώρα. Ως εκ τούτου, η επιλογή επαγγελματικών δώρων από εναλλακτικά υλικά βοηθά την ανάπτυξη και ενίσχυση του οικολογικού προφίλ των πελατών μας, στο πλαίσιο της «εταιρικής υπευθυνότητας», σε μια προσπάθεια προώθησης της ελαχιστοποίησης του περιβαλλοντικού αποτυπώματος από όλους μας.

Παρακολουθείστε τα μικρά video στο κανάλι της εταιρίας στο Youtube και εξοικειωθείτε με τις καινοτόμες τεχνολογίες επεξεργασίας φυσικών υλικών.

~ Gift Giving Is a True Art ~
Το wemag.gr αλλάζει. Τελεί υπό κατασκευή της νέας του εμφάνισης. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση!