T: 210 27 72 620

Συνεδριακό υλικό και δώρα στο 37ο Συνέδριο του ECTA στην Αθήνα από την WE MAG

wemag_ECTA_athens

Το παγκόσμιο συνέδριο του European Communities Trade Mark Association (ECTA), πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Athenaeum InterContinental Athens Hotel στις 13-16 Ιουνίου με περισσότερους από 900 σύνεδρους από όλο τον κόσμο. 

Το ECTA είναι ένας αναγνωρισμένος εκπρόσωπος εμπειρογνωμόνων/νομικών σε ζητήματα που αφορούν στην προστασία και την χρήση των εμπορικών σημάτων (trademarks), σχεδίων, domain name και συναφών δικαιωμάτων όπως αυτά της πνευματικής ιδιοκτησίας και του αθέμιτου ανταγωνισμού. Επίσης ασχολείται με την εναρμόνιση των εθνικών νομοθεσιών των χωρών της Ε.Ε. αλλά και με ζητήματα που προκύπτουν από τα νέα πλαίσια που επηρεάζουν τα εμπορικά σήματα, όπως η έξαρση του διαδικτύου και η παγκοσμιοποίηση των αγορών.

Το 37ο συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα είχε τίτλο “ Gods in transit: IP at the crossroads of great civilizations” αναλύθηκε το ζήτημα για τους επαγγελματίες του ΙΡ όπου συχνά αμφισβητούνται για αντικρουόμενα συμφέροντα που συνδέονται με εμπορεύματα υπό διαμετακόμιση.

Η WE MAG επιλέχθηκε να επιμεληθεί τόσο το συνεδριακό υλικό όσο και τα δώρα που δόθηκαν σε σύνεδρους και ομιλητές. Πιο συγκεκριμένα, υλοποιήθηκε μια πληθώρα από custom made αντικείμενα όπως τσάντα ειδικής κατασκευής, κορδόνια λαιμού ειδικού μήκους (lanyards), πλαστικές θήκες ειδικής διάστασης, σημειωματάρια, στυλό και welcome gifts ελληνικής παραγωγής. Στο τέλος της παρασουσίασης μια tailor made συσκευασία με επάργυρο μουσειακό αντίγραφο του δίσκου της Φαιστού, δόθηκε στους ομιλητές, ως ευχαριστήριο – αναμνηστικό δώρο.  

Για μια ακόμη φορά, η WE MAG, στάθηκε αρωγός και συνεργάτης σε μια διεθνή οργάνωση, αποδεικνύοοντας την ευελιξία, την ταχύτητα και την ευρηματικότητα της ελληνικής επιχειρηματικότητας, φέρνοντας εις πέρας τις προκλήσεις και τις ανάγκες ακόμα και αυτές της τελευταίας στιγμής.

                                                                                            ~ Gift Giving Is a True Art ~