T: 210 27 72 620

Η WE MAG για το European Lasers 4.7 Youth Championship & Trophy Patras 2018 powered by Olympia Odos

European Lasers 4.7 Youth Championship by Olympia Odos

Ένα από τα μεγαλύτερα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ιστιοπλοΐας νέων “Laser 4.7” θα διεξαχθεί φέτος μεταξύ 7-14 Απριλίου στην Πάτρα, υπό την αιγίδα της «Ολύμπιας Οδού».

Η Αχαϊκή πρωτεύουσα θα φιλοξενήσει πάνω από 300 αθλητές από συνολικά 40 χώρες, 30 από την Ευρώπη, αλλά και από Κατάρ, Αυστραλία, Χονγκ Κογκ, Τουρκία και Αμερική, με τη συμμετοχή της Ελλάδας να ξεπερνά τους 80 αθλητές, από ηλικίες 12 ως 18 ετών.

Σημαντική συμβολή για την άρτια διεξαγωγή του πρωταθλήματος, αποτελούν οι πάνω από 50 εθελοντές, οι οποίοι έχουν καταρτιστεί με την απαιτούμενη εκπαίδευση.

Ο Αθλητικός Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Ρίου Πάτρας «Ιάσων» που έχει αναλάβει τη διοργάνωση καθώς και ο χρυσός χορηγός «Ολυμπία Οδός», επέλεξαν τη WE MAG, ως αποκλειστικό προμηθευτή του υλικού που θα διατεθεί σε όλους τους συμμετέχοντες αθλητές, προπονητές, race officials, εθελοντές, την ομάδα ασφάλειας καθώς και τη λογοτύπηση των σκαφών.

Η τεχνογνωσία, η συνέπεια και η αξιοπιστία της WE MAG, είχε ως αποτέλεσμα μια ακόμα μεγάλη συνεργασία, σε μια διοργάνωση Διεθνούς βεληνεκούς.

~ Gift Giving Is a True Art ~