T: 210 27 72 620

Η WE MAG στον 6ο Διεθνή αγώνα δρόμου «ΖΕΥΞΗ RUN» στην Πάτρα

we-mag-zeuksi-run

Για 6η συνεχή χρονιά, διεξήχθη ο διεθνής λαϊκός αγώνας δρόμου «ΖΕΥΞΗ RUN» την Κυριακή 16/09 στην παραλιακή ζώνη Αγίου Βασιλείου – Ρίου στην πόλη της Πάτρας. Τιμώμενο πρόσωπο του αγώνα για φέτος, ήταν η πατρινή ολυμπιονίκης – μαραθωνοδρόμος Μαρία Πολύζου.

Ένας αγώνας ο οποίος αποτελεί πλέον θεσμό για την πολη της Πάτρας και είναι ιδιαιτέρως σημαντικό να αναφερθεί ότι εκτός από την ανάδειξη του αθλητισμού προάγει και την κοινωνική αλληλεγγύη αφού ενισχύθηκαν ο Σύλλογος Όραμα Ελπίδας, η Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών καθώς και τα Κοινωνικά Παντοπωλεία της Πάτρας.

Ο 6ος διεθνής αγώνας δρόμου «ΖΕΥΞΗ RUN – Μαρία Πολύζου», διοργανώθηκε, από τον Σύλλογο Μαζικού Αθλητισμού «Η Ζεύξη», μαζί με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, το Δήμο Πατρέων, το Δικηγορικό Σύλλογο Πατρών και τη Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου «Χαρίλαος Τρικούπης».

Η WE MAG, βρέθηκε εκεί προμηθεύοντας τα T-shirts των δρομέων, τα οποία αποτελούσαν χορηγία της συνδιοργάνωσης και πιο συγκεκριμένα από την Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου «Χαρίλαος Τρικούπης».