Επικοινωνία

Επαγγελματικά και επιχειρηματικά δώρα - Επικοινωνήστε με τη WEMAG

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα ώστε να επικοινωνήσετε μαζί μας για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας. Ενημερώστε μας για το event που σχεδιάζετε και θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τα πιο κατάλληλα και πρωτότυπα δώρα για τους συνεργάτες ή/και τους καλεσμένους σας!

Διαφημιστικά δώρα, επαγγελματικά δώρα με προσωπικότητα

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Νικολάου Πλαστήρα 7
Νέα Ιωνία 142 31
Aθήνα, Ελλάδα

ΤΗΛΕΦΩΝΟ
210 27 72 620

E-MAIL
sales@wemag.gr
sales2@wemag.gr
info@wemag.gr

Icon Facebook  WE MAG - Linkedin WE MAG - YouTube channel

Ενημέρωση για τη χρήση της φόρμας επικοινωνίας
Η παραπάνω φόρμα επικοινωνίας διατίθεται για χρήση στην περίπτωση που θέλετε να έρθετε σε επαφή μαζί μας για θέμα σχετικό με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας. Αρχικά ζητάμε το όνομα, επίθετο και ένα ενεργό email σας. Αυτά είναι τα minimum στοιχεία τα οποία θα μας βοηθήσουν να απαντήσουμε στο μήνυμά σας. Κατόπιν ζητάμε το τηλέφωνό σας ώστε να εξασφαλίσουμε επικοινωνία μαζί σας στην περίπτωση κατά την οποία το email σας, καταχωρήθηκε λάθος ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτό. Κλείνοντας ζητάμε να μας γράψετε το μήνυμά σας ώστε να σας εξυπηρετήσουμε.

Τα τελευταία πεδία, Είμαι άνω των 18 ετών και Αποδέχομαι τους όρους χρήσης, αφορούν τις νέες διατάξεις οι οποίες έχουν τεθεί σε ισχύ από τις 25/5/2018 σχετικά με τη συλλογή, αποθήκευση και επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων σύμφωνα με τις διατάξεις GDPR. Περισσότερες πληροφορίες για τους όρους χρήσης, συνολικά, του ιστότοπου wemag.gr, μπορείτε να βρείτε εδώ.

Η τοποθεσία μας

«Gift giving is a true art«, V. Nazarian, The Perfect Calendar of Inspiration
WE MAG… δώρα με προσωπικότητα για ανθρώπους με χαρακτήρα

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο Newsletter της WE MAG για να μαθαίνετε άμεσα, τα νέα προϊόντα και τις προσφορές της εταιρίας μας.

Συμπληρώστε το email σας, εφόσον επιθυμείτε να λαμβάνετε τα ενημερωτικά δελτία της WE MAG. Το email που θα καταχωρήσετε θα χρησιμοποιείται, μόνο για την συγκεκριμένη χρήση και δεν θα κοινοποιηθεί ποτέ σε τρίτους. Περισσότερες πληροφορίες για την χρήση των προσωπικών σας δεδομένων θα βρείτε στους Όρους χρήσης – Πολιτική απορρήτου. Λαμβάνουμε πολύ σοβαρά υπόψη μας τη συλλογή, αποθήκευση και επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις GDPR.