T: 210 27 72 620

WE MAG | Περήφανος υποστηρικτής του HIGGS Donors Speed-dating III

WE_MAG_for_HIGGS

Στις 4 Ιουνίου 2019, το HIGGS | Higher Incubator Giving Growth & Sustainability, διοργάνωσε για 3η συνεχόμενη χρονιά, στις εγκαταστάσεις της, το HIGGS Donor’s Speed-dating Event ΙΙΙ.

Η εκδήλωση αυτή, δίνει την ευκαιρία σε σχεδόν 70 ΜΚΟ από όλη την Ελλάδα να διερευνήσουν συνεργασίες με εκπροσώπους από δυνητικούς χρηματοδότες, οι οποίοι αποτελούνται από Κοινωφελή ιδρύματα, όπως το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, Costas M. Lemos Foundation κ.α., από εταιρείες όπως ΑΒ Βασιλόπουλος, Αθηναϊκή Ζυθοποιία κ.α. και απο Πρεσβείες όπως το Μορφωτικό τμήμα της Πρεσβείας των Η.Π.Α. με στόχο την κάλυψη σημαντικών αναγκών, σε ευάλωτες ομάδες της κοινωνίας μας απο 5 διαφορετικές κατηγορίες (Εκπαίδευση, Κοινωνική Πρόνοια, Οικονομική ανάπτυξη, Περιβάλλον, Υγεία & 3η Ηλικία)

Η WE MAG, ως υπερήφανος υποστηρικτής του HIGGS Donors Speed-dating III και μέσα στα πλαίσια του #plasticfree event που επιμελήθηκε η ομάδα του HIGGS, δημιούργησε custom made οικολογικά thermos από bamboo, με εγχάραξη του λογοτύπου της οργάνωσης, όπου δόθηκαν ως ευχαριστήρια δώρα στους εκπροσώπους χρηματοδοτών .

~ Gift Giving Is a True Art ~
Το wemag.gr αλλάζει. Τελεί υπό κατασκευή της νέας του εμφάνισης. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση!