T: 210 27 72 620

Δημιουργώντας ισχυρούς δεσμούς με τους συνεργάτες σας

wemag-strengthen-b2b-relationships

Στην πρόκληση που αντιμετωπίζουν σχεδόν όλες οι εταιρίες, ειδικά κατά την περίοδο της “κοινωνικής αποστασιοποίησης”, υπάρχει η δυνατότητα δημιουργίας προσωπικών δεσμών με το πελατολόγιο, βελτιώνοντας την ποιότητα των επαγγελματικών δώρων και επιλέγοντας την προσωποποίησή τους.

Αυτονόητο ότι όλοι απολαμβάνουν τα δώρα, αλλά τα επιχειρηματικά δώρα είναι μια ιδιαίτερη κατηγορία. Αντικατοπτρίζουν την εικόνα της εταιρίας που τα δωρίζει, τονίζουν την αναγνωρισιμότητα του brand, διατηρούν την επικοινωνία με τους πελάτες και συνεργάτες, και βοηθούν στη ενδυνάμωση των σχέσεων, όπως συνέβαινε κατά τη διάρκεια των events, των εταιρικών εκδηλώσεων και των συνεδρίων. Κάτι χειροπιαστό, που καμία σχέση δεν έχει με ένα e-mail ή μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ίσως υπερβολικά θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ότι, “σπάει” το μοτίβο της εκ του μακρόθεν επικοινωνίας.

Ένα προσωποποιημένο εταιρικό δώρο θα εκπλήξει ευχάριστα, είναι μια ευγενική υπενθύμιση που αντικατοπτρίζει τη σημασία της σχέσης, ένας τρόπος αλληλεπίδρασης που δημιουργεί ένα ουσιαστικό δεσμό και υποσυνείδητα αποτρέπει ακόμα και μια πιθανή αλλαγή στη συνεργασία.

~ Gift Giving Is a True Art ~