Επαγγελματικά και επιχειρηματικά δώρα MOLESKINE

Δείτε και τις υπό-κατηγορίες!

Επαγγελματικά και επιχειρηματικά δώρα Moleskine

Ένα brand σχεδιασμένο με το μοναδικό συνδυασμό της σύγχρονης και ταυτόχρονα κλασσικής αισθητικής, η οποία συνδέεται με τις αξίες που διέπουν τη Moleskine, όπως η φαντασία, η μνήμη και η προσωπική ταυτότητα. Επιλέξτε να κάνετε την εκδήλωσή σας αξέχαστη, επιβραβεύστε τους πιο σημαντικούς πελάτες σας, δημιουργώντας το εταιρικό σας δώρο από τη συλλογή custom edition της Moleskine. 
Η διαδικασία είναι απλή, επιλέγετε το αντικείμενο από τη διαθέσιμη ποικιλία, στη συνέχεια αποφασίζετε πως θα εφαρμόσετε την εταιρική σας ταυτότητα χρησιμοποιώντας, παραδοσιακούς τρόπους εκτύπωσης όπως η μεταξοτυπία ή πειραματιζόμενοι με τη θερμοτύπια ή και τη χρυσοτυπία.

Απευθυνθείτε στο τμήμα πωλήσεων της WE MAG, για να σας καθοδηγήσει στη δημιουργία του προσωποποιημένου επιχειρηματικού σας δώρου ή να σας προτείνει εναλλακτικές λύσεις λογοτύπησης που να εναρμονίζονται με την εταιρική σας εικόνα. 

Gift giving is a true art” και με την υπογραφή της MOLESKINE!

Οι κωδικοί είναι ενδεικτικοί. Για περισσότερα προϊόντα μπορείτε να περιηγηθείτε και στους ηλεκτρονικούς καταλόγους μας!

e-catalogues

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο Newsletter της WE MAG για να μαθαίνετε άμεσα, τα νέα προϊόντα και τις προσφορές της εταιρίας μας.

Συμπληρώστε το email σας, εφόσον επιθυμείτε να λαμβάνετε τα ενημερωτικά δελτία της WE MAG. Το email που θα καταχωρήσετε θα χρησιμοποιείται, μόνο για την συγκεκριμένη χρήση και δεν θα κοινοποιηθεί ποτέ σε τρίτους. Περισσότερες πληροφορίες για την χρήση των προσωπικών σας δεδομένων θα βρείτε στους Όρους χρήσης – Πολιτική απορρήτου. Λαμβάνουμε πολύ σοβαρά υπόψη μας τη συλλογή, αποθήκευση και επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις GDPR.