“Αυτοματοποιήστε” τα εταιρικά σας δώρα, εξοικονομώντας χρόνο και πόρους

we-mag-automate-your-corporate-gifts

Η WE MAG παρακολουθώντας τις σύγχρονες ανάγκες και αναγνωρίζοντας τις προσπάθειες των πελατών της για εξοικονόμηση πολύτιμου χρόνου και πόρων που απαιτούνται για την αποστολή των εταιρικών τους δώρων, προσθέτει μια επιπλέον παροχή στις υπηρεσίες της.

Αναλαμβάνει την οργάνωση και απευθείας αποστολή του επιχειρηματικού δώρου στον κάθε παραλήπτη, προς όφελος της αγοράστριας εταιρίας – χωρίς την άμεση εμπλοκή της, με αυτονόητη προϋπόθεση ενός “master” τελικού δώρου στο αρμόδιο τμήμα, πριν την ολοκλήρωση της αποστολής.

Η πραγματοποίηση της αποστολής ολοκληρώνεται μέσω της εκάστοτε συνεργαζόμενης εταιρίας ταχυμεταφορών (courier) της αγοράστριας εταιρίας, χρησιμοποιώντας τον “κωδικό πελάτη” της και με αυτό τον τρόπο διατηρεί τον πλήρη έλεγχο της ημερομηνίας αποστολής, της διαδρομής και της ημερομηνίας παράδοσης.

Με τον one-off τρόπο αυτοματοποιείται πλήρως η διαδικασία και ολοκληρώνεται η τριλογία προμήθειας – συσκευασίας – παράδοσης, μειώνοντας δραστικά το χρόνο παράδοσης του επαγγελματικού δώρου στον τελικό παραλήπτη.

~ Gift Giving Is a True Art ~

Μοιραστείτε τα νέα μας!!!