Φεστιβάλ Αναρρίχησης 2016

Φεστιβάλ Αναρρίχησης 2016

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Στο 1ο φεστιβάλ αναρρίχησης Climb In Leonidio που πραγματοποιήθηκε στο Αναρριχητικό Πάρκο Λεωνιδίου στις 10-13 Νοεμβρίου 2016 με τεράστια επιτυχία, αρωγός στάθηκε η ομάδα της WE MAG, που σε συνδυασμό με την οργανωτική επιτροπή δημιούργησε τα συλλεκτικά t-shirt των αναρριχητών.

Η WE MAG παραμένει στο πλευρό της διοργάνωσης, στηρίζοντας και την προσπάθεια του 2ου φεστιβάλ, που είναι προγραμματισμένο για τις 2-5 Νοεμβρίου 2017.

Την πρωτοβουλία των πολιτών Λεωνιδίου για τη διοργάνωση του πρώτου φεστιβάλ αναρριχητικού τουρισμού στην περιοχή.
«Είναι μία πρωτοβουλία των πολιτών και της δημοτικής αρχής» σημείωσε η κα Τατούλη τονίζοντας ότι «Εδώ και αρκετό καιρό έχουμε αρχίσει και δημιουργούμε συνθήκες προβολής του αναρριχητικού πάρκου Λεωνιδίου και αυτό το φεστιβάλ το πρώτο κατά σειρά, είναι ένα φεστιβάλ το οποίο έρχεται να γνωστοποιήσει την ύπαρξη αυτής της ξεχωριστής εμπειρίας με διαδρομές που απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες. Αυτή η διαδικασία είναι μία διαδικασία που μπορεί να κάνει ο οποιοσδήποτε με απόλυτη ασφάλεια. Υπάρχουν πίστες πολλών ταχυτήτων. Ένα παιδί με την οικογένειά του να πάρει αυτή την εμπειρία, ένας άνθρωπος μεγαλύτερης ηλικίας και έχουμε την τιμή να έχουμε και πολλούς αθλητές εγνωσμένου κύρους».[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]